Velkommen til Smallarge.com – En blog af Marina

Hej og velkommen til Smallarge.com. Dette er en blog skrevet af undertegnede, Marina. Jeg er en frisk pige på 20 år, som har sprunget mig ud i bloggerlivet. Jeg vil her på siden skrive om en masse forskellige ting, som jeg går op i og finder interessante, og som jeg selvfølgeligt håber at I også vil finde interessante. Du vil her på siden fremover finde indlæg om de emner som jeg går op, hvilket blandt andet inkluderer mode, design, sundhed og indretning.

Jeg føler selv at jeg er meget passioneret om de ting der fylder mit liv, og håber selvfølgeligt at jeg kan skrive nogle interessante indlæg, som vil få læsere og som også kan skabe noget inspiration blandt dem, som gider at følge med her på siden. Jeg har altid været glad for at skrive og går op i at skrive i et levende sprog, som har fylde og varians. Dette vil forhåbentligvis være med til at få min blog til at skille sig ud fra andre blogs og gøre det hele lidt mere underholdende for alle jer derude.

Bloggen vil berøre de ovennævnte emner, men selvfølgelig også meget andet. Jeg vil komme rundt om alt der berører hverdagen og de udfordringer og glæder man oplever i løbet af det travle liv, hvor man tit har alt for mange bolde i luften. Bloggen er en ekstra ting til mit liv, men vil samtidig også kunne give et overblik over alle de ting jeg laver og den vej være en hjælp for mig selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *