På boligudstilling

Nu hvor jeg lige er flyttet til en ny lejlighed er det selvfølgeligt spændende at skulle indrette det hele og giver også en god anledning til at bruge en masse penge på møbler og andet sjovt man lige føler der mangler. For at få noget inspiration og måske finde noget jeg kunne bruge tog jeg til boligudstilling sammen med mine gode veninder Helene og Lone.

Udstillingen fandt sted lidt uden for Odense og gav anledning til en vaskeægte roadtrip hvor der blev hygget med hjemmepakket madpakke og god køremusik. Vi ankom tidligt til boligmessen og var derefter ellers klar til at gå amok og se om vi kunne finde noget der kunne bruges.

Det var ret omfattende og der var nærmest møbler og anden indretning så langt øjet kunne række. Det var ret spændende og der var en ganske fin kombination af alverden inden for forskellige fabrikanter, hvilket talte lige fra de mest gængse mærker man kan finde i Ilva, jysk og lignende og helt op til de dyre mærkevare-produkter som Arne Jacobsen og andet godt.

Det bedste var dog nogle af de nyere firmaer og designere der var dukket op. Der var her er helt fantastisk udvalg af virkelige flotte møbler som også havde stor fokus på pris sammen med kvalitet. Her kan man sige at man får noget værdi for pengene og samtidig også noget der skiller sig ud, hvilket især er en styrke for mig. Jeg købte ikke noget, men fik en masse inspiration som jeg har taget med mig og agter at bruge inden længe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *