Optræning til Nordic Race

Jeg har gjort noget dumt – tror jeg. Efter en lang aften med min gode veninde, Lone, kom jeg til at forhaste mig og melde mig til Nordic Race. For dem som ikke har hørt om det før, så er det et forhindringsløb, hvor man skal igennem en masse mere eller mindre vanvittige forhindringer. Det er ikke blot små overskuelige forhindrer som man måske kendte det fra løb i folkeskolen eller gymnasiet. Næ nej! Det her er forhindringer der har fået selv mennesker med en kondition af stål til at give op og nærmest lægge sig ned grædende.

Man skal blandt andet kravle over mure, kravle under tråd med stød i. Der er også andre herlige udfordringer som fx løb op af store bakker og svømme igennem noget der mest af alt minder om tyk mudder.

Det bliver udfordrende og jeg er allerede nu dødnervøs for hvorvidt jeg kan klare udfordringen. Jeg er dog ikke typen der er vant til at give op, så jeg må erkende at jeg har taget udfordringen til mig og så ellers begynde at tage mig sammen og komme i form. Jeg er egentlig i god form når det kommer til løb, men her er der mange andre ting, som fx udholdenhed der kommer i spil, hvilket jeg måske ikke har været super god til altid. Jeg skal også til at komme lidt i gang med styrketræningen kan jeg forstå på det hele hvis jeg skal løbe op og ned af bakker med et kæmpe dæk på armen. Ja det lyder lidt mærkeligt det hele, men for dælen hvor bliver det også vildt at gennemføre hvis jeg gør det. Jeg har været inde og kigge på lidt information om det hele og faldt også over følgende video fra sidste år:

Jeg føler at videoen viser meget godt hvad det er jeg skal udsætte mig selv for. Det er lidt mærkeligt at se videoen. På den ene side gør den mig sindssyg nervøs, men på den anden side så bliver jeg også edderspændt af at se videoen og begynder også at se lidt frem til det. Jeg tror det er lidt det samme som dengang jeg skulle flyve i faldskærm. Jeg så alt for mange videoer inden som gjorde mig nervøs og gjorde at jeg var tæt på at skippe det hele. Efter noget tid indså jeg dog hvor dumt det er og valgte efterfølgende at springe ud i det, hvilket endte med at blive en af de fedeste oplevelser i mit liv. Jeg håber selvfølgeligt at det samme vil gøre sig gældende her.

Nu gælder det i hvert fald for mig at komme i gang og lade være med at dvæle mere i hvad der kan gå galt og hvor hårdt det egentligt er. Jeg må tage det som en udfordring og så ellers komme i gang med træningen. Det bliver nogle hårde måneder der vente forude, så I kommer nok til at høre mere af min klagesang her på siden fremover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *