Ny lejlighed – nye omgivelser

lejlighed

Og her gik jeg og troede at mit liv ikke kunne blive fyldt med flere travle ting end de er i forvejen. Jeg er endeligt kommet ud af min lejlighed og fundet noget nyt at bo i. Jeg har længe boet i en rigtig gammel lejlighed, som dog var ganske hyggelig, men hvor mange fester var højt prioriteret. Det var egentlig ganske rare mennesker jeg boede sammen med og det er også nogle jeg havde og stadig har det virkeligt godt med. Uden at føle mig snobbet og bedre end andre, så må jeg indrømme at den store festperiode i mit liv måske ikke lige skal være nu. Jeg føler at jeg har rigeligt at gå op i med arbejde og kommende studie. Samtidig er det også et godt afbræk at komme væk fra det helt store ungdomsræs hvis man vil gøre noget seriøst ud af sin træning, hvilket jeg håber at kunne gå gjort i den kommende tid.

Det var derfor super fantastisk da jeg endeligt fandt min egen lejlighed hvor jeg har rum til rigtigt at være mig selv og sætte reglerne for hvad der skal ske. Lejligheden er lille, men samtidig super hyggelig og den er virkelig fantastisk at bo i. Jeg har i løbet af den sidste uge haft travlt med at indrette min lille nye hybel og rigtig få nydt friheden og den ro der virkelig er. Jeg savner til tider at bo med andre og stilheden kan godt blive lidt ensom fra tid til anden, men er også det hele værd i længden er jeg sikker på.

Der mangler stadigvæk en del til lejligheden, hvilket blandt andet er møbler og noget mere indretning, hvor nogle flotte billeder i den grad er tiltrængt til at give lejligheden liv. Det hele kommer dog senere, jeg skal også have styr på alt det andet i mit liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *