Lejligheden er nu færdig

sofaEndeligt skete det. Jeg har skrevet rigtig meget om min lejligheden og kan nu endeligt sige at den er færdig. Jeg har fået hængt de sidste malerier op, blandt andet mine egne. Ud over det har jeg endeligt fået anskaffet mig en ny sofa. Efter at jeg var på boligmesse søgte jeg videre og fandt en masse inspiration. Jeg var nærmest hele vejen rundt og har haft kig på en masse forskelligt inden jeg besluttede mig for at få en sofa fra Trademax.

Som I kan se på http://www.trademax.dk/moebler/sofaer så har de et virkeligt stort udvalg og mange af dem er virkelig fede i designet og også med en pris der er til at håndtere.

Valget stod mellem en række forskellige sofaer, da jeg som altid har haft svært ved at beslutte mig. Jeg var længe besluttet på at få denne sofa som jeg syntes har et virkeligt cool look der også er stilrent.

Jeg havde nærmest allerede købt sofaen, men valgte lige at sove et par dage på det. Efter at have tænkt længe over det og overvejet hvordan den ville se ud sammen med resten af min indretning valgte jeg noget mere udfordrende med denne i stedet for. Det var et svært valg, men gud hvor eg jeg glad for at jeg har taget det og jeg tror i den grad at Toronto-sofaen kommer til at pryde min stue helt vildt. Jeg er vild med farvekombinationen og prisen er også helt perfekt til mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *