Hvad er Smallarge.com?

Dette er en blog om lidt af hvert mellem himmel om jord, skrevet af mig, Marina. Jeg er en ung frisk pige på 20 år, som har en masse forskellige interesser, som jeg nu ønsker at dele med jer læsere. Bloggen her er startet efter opfordring fra et par af mine gode veninder, som mente at mine interesser og min skrivestil er super interessante, og ud fra dette mente at jeg bør give resten af verden mulighed for at læse med og få et indsigt i mit liv.

Jeg har altid været glad for at skrive, det er dog første gang at jeg skal skrive noget der er ment til en bredere offentlighed og ikke bare et personligt indlæg på Facebook, en skoleopgave eller lignende. Jeg håber selvfølgeligt at folk derfor vil tage godt imod bloggen og finde de ting jeg skriver om interessante, hvilket også vil give mig mere mod og inspiration til at fortsætte. Kort fortalt så har jeg en masse forskellige interesser og hobbyer jeg går op i. Jeg er stor fan af mode og læser meget om mode og går også meget op i forskellige trends og forsøger at følge med i hvad der lige er in for tiden. Det samme gør sig gældende for design, hvor jeg har en stor passion for alt hvad der bevæger sig inden for design. Dette er lige fra møbler til udsmykninger og lignende, både inden for og uden for hjemmet.

Samtidig går jeg meget op i sundhed og motion. Jeg føler at kroppen er som et tempel og at det er vigtigt at passe meget godt på sin krop og ikke lade den gå i forfald. Jeg bruger rigtig meget af min tid i fitnesscenteret og uden for, hvor det bliver alt lige fra styrketræning til lange løbeture. Dette er også noget jeg vil skrive om her på Smallarge.com. Jeg håber at I vil tage godt imod hvad jeg skriver om, og jeg vil selvfølgeligt gerne have en masse feedback fra mine kommende læsere, så jeg får mulighed for at forbedre siden her så meget som muligt.

Mail: Marina@smallarge.com